• cube-climber-4

Golborne Community Primary School

October 2019

Over at Golborne Community Primary School the area was initially empty and not being used. Golborne Community got in contact with us at Playsound Services to get our help to transform their unused space. During a meeting with the school, our sales manager found out that they wanted an external shelter to bring the children outside to learn and play within. Taking this on board in our proposal – the final design included a Timber Outdoor Classroom (12m long x 4m wide) and fully cladded with a number of Perspex windows on both the front and back to add plenty light into the space. Benches were added along all the edges to make sure it had plenty room for lots of children to sit to both learn and socialise all together.

A Textured Pathway and Artificial Grass surfacing are located at the front with two Log retained bark areas on each side of the classroom. With the use of SeatingPlanting and Play Panels. The two bark areas create extra spaces for the children to develop their skills whilst being out in the fresh air. Now completed. What once was an empty plot of grass, has been truly transformed for the whole school to enjoy. We have recently seen photos of some of the children at Golborne Community enjoying their new space. Another Happy Customer…Happy Playsound 🙂

Class Activities

Category:

Date : 11 Oct 2020

To Top